* Renaissence and other portraits *

vrijdag, september 08, 2017

Net terug van een superfijne vierdaagse naar Londen samen met een goede vriendin. Er was dan ook zo ongelofelijk veel om te doen. Samen hebben we heen en terug zeker veertien uur op de bus gezeten, maar geloof me: het was een heel avontuur. Iets om nooit te vergeten.

Het is al eventjes dat het in mijn hoofd zat om allerlei oude renaissance en andere schilderijtjes na te schilderen of me erop te inspireren. Maar het lijkt of ik nu ook helemaal in mijn opdracht zit. Ik heb dan ook het idee om mijn hele muur van mijn kamer vol te hangen. Een uitdaging waarnaar ik blijf streven. (Als het me gelukt is plaats ik zeker een foto online, haha )Plus: Door deze schilderijtjes te maken verfris ik ineens ook een beetje de namen van de oude meesters. Een van mijn favoriete schilders op dit moment is de schilder Géricault. Xx helene

You Might Also Like

6 reacties

 1. Woow, echt supermooi die schilderijtjes! Ik ben benieuwd naar je muur, als hij helemaal volhangt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supertof idee! De schilderijtjes zijn echt mooi! Ik heb ook een muur in m'n kamer die ik helemaal vol wil hangen, dat is ondertussen al voor de helft gebeurd ;) Ben benieuwd hoe het er bij jou uit gaat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon geweldig! Zalig dat je je muur vol gaat hangen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt zo'n mooie tekenstijl! En hoe tof dat je muur hiermee gaat volhangen, ik wil ook nog mijn muur gaan opvullen. Ga je het delen hoe het eindresultaat word? Ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah vet! met kunstgeschiedenis zitten we nu ook midden in de renaissance, ik vind het echt een bijzondere tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt te leuk! Hoe maak je er eigenlijk foto's van zodat de achtergrond helemaal wit is? :)

  BeantwoordenVerwijderen